Biografie

Banner
Ramon Salfischberger had al vrij vroeg zijn ‘draai’ in het plaatjes draaien gevonden. Op 16 jarige leeftijd organiseerde hij zijn eerste feest, waar hij zelf een van de dj’s was. Dit was een groot succes, wat er toe geleid heeft dat hij meer feesten ging organiseren en zo ook op diverse feesten zijn kunsten op het podium kon laten zien. Doordat deze optredens zeer goed in de smaak vielen werd hij steeds vaker gevraagd voor andere, grote evenementen. In de loop van 2007 werd hij opgemerkt door een boekingskantoor in de regio den Bosch. Dit boekingskantoor zag een toekomst in DJ Ramo en zij boden hem de kans om via hun door heel Nederland ervaring op te gaan doen.

Zijn doorbraak kwam in 2008, toen DJ Ramo met carnaval 4 dagen lang Club Roomz (‘s-Hertogenbosch) op zijn kop zette. Hij hoste hier zijn eigen zaal voor meer dan 500 man. Daarna werd hij steeds vaker geboekt, waarna hij uiteindelijk in de zomer van 2008 in één van de grootste clubs van El Arenal (Mallorca), Club NL, gevraagd werd om te draaien.

Hierna heeft hij zich steeds verder ontwikkeld als allround DJ en entertainer, en wordt hij met grote regelmaat geboekt in verschillende populaire uitgaansgelegenheden in binnen- en buitenland. Zo draait hij dus niet alleen vanaf Amsterdam tot aan Maastricht, ook in landen zoals Oostenrijk, Frankrijk, Spanje, Portugal en Griekenland is hij regelmatig te vinden. 
Naast zijn boekingen op de populaire stapavonden, verzorgt hij ook de muziek op verschillende evenementen en feesten zoals bijvoorbeeld Koningsdag op het Rembrandtplein in Amsterdam en de Vestingloop in ‘s-Hertogenbosch. In de loop van de tijd heeft hij zich ontwikkeld naar een veelzijdige allround DJ, waar hij door middel van zijn gevarieerde muziek, oog voor het publiek en zijn opzwepende stijl vele mensen aan het dansen krijgt. Een evenement of festival wordt een feest, met DJ Ramo on stage!

DJ Ramo boeken voor jouw evenement, feest of gelegenheid? Ga dan naar de contactpagina of vul het aanvraagformulier in.